OVER ONS:

WERKGEVERSVERENIGING
FYSIOTHERAPIE

hoekje

VOORUITGANG

Stilstaan is achteruitgaan. Fysiotherapie is een markt in beweging, het is als Werkgeversvereniging  belangrijk om werkgevers te wijzen op relevante bewegingen die betrekking hebben op het  werkgeverschap. Wij zijn de oren en ogen,  zodat een werkgever altijd voldoet aan modern werkgeverschap.

VERTROUWEN

Vertrouwen is een belangrijk uitgangspunt in alle activiteiten die wij voor werkgevers in de fysiotherapie ondernemen. Onder vertrouwen verstaan wij eerlijkheid en integriteit. We maken geen halve beloftes en vertellen geen halve waarheden. Het vertegenwoordigen van de belangen van de werkgevers staan voor ons altijd voorop.

AUTORITEIT

Doordat wij de belangen vertegenwoordigen van bijna alle werkgevers in Nederland, hebben wij een autoriteitspositie in de markt. Door onze autoriteit op een juiste manier in te zetten, kunnen wij deuren openen die voor een individuele werkgever gesloten blijven.

VERBINDEN

De Werkgeversvereniging Fysiotherapie wil verbintenissen tot stand brengen. Niet alleen het  verbinden van werkgevers binnen de fysiotherapie met elkaar, maar ook bruggen bouwen tussen werkgever en werknemer en tussen werkgever en belangrijke partners.

MAAK KENNIS

MET HET BESTUUR

De Werkgeversvereniging Fysiotherapie bestaat uit een driekoppig bestuur. Een ieder van ons heeft een jarenlange ervaring als praktijkhouder in de fysiotherapie. Deze opgedane kennis zetten wij nu in om u zo goed mogelijk te ondersteunen, adviseren en uw belangen te behartigen.

Arjen van Zon
hoekje-grijs
Geert van Baggem
hoekje-grijs
Henk Mein
hoekje-grijs

ORGANISATIE

DNA

De Werkgeversvereniging Fysiotherapie is er om de belangen van werkgevers in de fysiotherapie te behartigen op elke mogelijke wijze. Een sterke werkgeversvereniging betekent een sterke positie voor onze leden. Onze positie gebruiken wij om onze leden vooruit te helpen.

Wij zijn een sparringpartner, onderhandelingspartner en kennispartner voor onze leden. De basis is hierbij vertrouwen. Onze leden vertrouwen ons erop dat wij het beste met hen voor hebben. Hier gaan wij dan ook volledig voor. Dit doen wij door verbindingen te maken, altijd te streven naar vooruitgang en onze autoriteit op de juiste manier in te zetten.